今日の夕食は、冷蔵庫のもので適当に作ったパスタでした。入れたのは、ニンニク、玉ねぎ、フレッシュのトマト、缶詰のトマト(残っていたもので、多分缶詰の3分の1暗い)、ズッキーニ。ズッキーニを早く使ってしまいたかったのと、缶詰のトマトも早く使ってしまいたかったのであるもので作りました。ズッキーニはトマトソースと一緒に作ると柔らかくなり過ぎることがあるので(それはそれで美味しいのですが、今日はシャキシャキの状態でいただきたかったので)別ににんにくと一緒に炒めて、玉ねぎとトマトとバジルでさっと作ったトマトソースと最後に合わせました。茹でたパスタと合わせたあとで少しチリオリーブオイルも足して、ピリ辛に。トマトソースはあまり煮込まず、フレッシュな感じにしました。簡単でとっても美味しかったです!パスタの茹で加減と塩加減さえ具合良く出来れば、こんなに簡単なパスタもとても美味しい。夫も美味しい、美味しい、どうやったらこんなに美味しく出来るの?と言いながら食べてくれました。
Today's dinner was a very simple pasta that I made without a recipe. I used garlic, onion, fresh tomato, tin tomato (there was about 1/3 of it left in the fridge) & courgette. If I cook courgette in the tomato sauce, sometimes the courgette becomes too soft, which is also good but I wanted them to still have some texture today so I sautéed it with garlic separately and added it to the quick tomato sauce. The tomato sauce was made with onion, fresh tomato, tin tomato & basil. I didn't cook it long so it was quite fresh tasting. After mixing everything together, I also added a little chilli olive oil so it was a little spicy. Very quick but very tasty. As long as you cook the pasta just right and season it all just right, it is very delicious. My husband even said "So good. How did you do it?" because it's so simple. I am glad that he now likes such simple pasta dish.
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