先日のフランス菓子教室で焼いた苺のロールケーキ、巻く時に紙を引っ張りすぎたらしくスポンジ部分の真ん中が潰れていたので、材料もあることだし、今日、夫と一緒にもう一度焼いてみました、わたしにしては珍しい復習。レッスンの時より上手く巻けました、良かった!美味しかったです!苺が瑞々しくてとても美味しいです。ピンクのクリームは生クリームとホワイトチョコレートと苺のパウダー、甘すぎず美味しいです。外側にポツポツある赤いのは、ラズベリー。
When I baked Strawberry Swiss Roll at the French Baking Class the other day, I must've pulled the paper too strongly and the sponge part was sort of squashed so unlike me I baked it again today with my husband's help. It came out better this time, the sponge wasn't squashed. We enjoyed it at tea time. The strawberries are very fresh and the whole thing is delicious. The filling is a mixture of cream, white chocolate and strawberry cream, not to sweet, just right. The red bits outside is raspberries.
ベイキングはとても苦手ですが、月に1度でも長く続けていると先生なしで焼けるようになって、嬉しい限り。
I'm very happy that I am able to bake this sort of thing without the teacher, having been taking a class once a month for a while even though baking is something I'm not good at.
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