今日は、チチェスターの Brasserie Blanc でランチをしました。一時期時々行っていましたが、メニューがあまり変わらないのでちょっと飽きて久しぶりでした。
We had lunch at Brasserie Blanc in Chichester today. We used to go there now and again but their menu hardly changes so we got a little tired of them so we hadn't been there for quite a while.
夫の前菜は、エスカルゴ。
My husband had Escargot for the starter.

わたしは、グリーンアスパラガスにポーチドエッグ。ここにサバイヨンがかかるのですが、ソースなしでお願いしました。ちょっとアスパラガスが茹ですぎ気味でしたが、普通に美味しくいただきました。
I had green asparagus with a poached egg. It was going to come with sabayon but I asked them not to add it. The asparagus was a little overcooked (for me anyway) but it was fine.

メインは2人とも、ビーフ・ブルギニヨン、サイドディッシュにいんげんの塩茹でをシェアー。
For the main we both had Beef Bourguignon with a side dish of green beans to share.

デザートに、ピスタチオのスフレをシェアー。
Then for the dessert we shared Pistachio Soufflé.

ガス入りのお水1本とグラスワインを1杯ずつ、お会計はや100ポンド(20000円)。
Including a bottle of sparkling water to share and a glass wine each, the bill was about £100.
それにしても、相変わらず円安ですね。長い間1ポンド160円くらいだったのに、今や200円。
Yen is still so cheap, a pound used to be about 160 yen for a long time but now it's 200 yen.
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